Novi viličari

IMAHT VILIČARI - Anhui Forklift Truck Group djeluje kao najveća baza upravljačkih materijala i opreme za istraživanje i razvoj, proizvodnju i izvoz, te je vodeće kinesko poduzeće u tom segmentu gospodarstva. Anhui forklift Truck Group sastoji se od tri pod kompanije, petnaest holdinga, i tri joint – ventura kompanije.

Grupa je započela sa postojanjem 1959g. i sada je klasificirana kao jedna od 520 nacionalnih ključnih poduzeća i njegova bankovna vjerodostojnost doseže AAA. Grupa je postavila jedini Nacionalni Tehnološki Centar u Kineskoj industriji viličara. Zaliha nazvana „Anhui viličari“ izdana od ključnog poduzeća Grupe, Anhui Co.,Ltd., ulazi na tržišno poslovanje Šangajske burze. Sa svojom naprednom tehnologijom, mogućnostima, menagementom i visokom odgovornošću, ANHUI ima veliku sposobnost da Vas opskrbi sa najboljom manipulativnom opremom tj. viličarima.

Kao nacionalno poduzeće visoke tehnologije, ANHUI je postavio sistem savršene kvalitete dobio ISO9001 certifikat i Europski sigurnosni certifikat CE. ANHUI je dosegao u Kini, nakon mnogo tehnoloških obnova, prvorazredni nivo u tehnološkoj opremi, te je formiran jedan potpuno elastičan, automatski i učinkovit proizvodni sistem

Glavni proizvod ANHUI -ja su H2000 serije viličara, koji su proizvedeni pod ANHUI-jevim neovisnim intelektualnim pravima. ANHUI je razvio i proizveo različite viličare rangirane od 1 do 16 tona uključujući 17 tonaža, 80 modela, 400 tipova serija viličara.

Da bi proveo primjerenu strategiju proširenja; ANHUI je zakupio područje od 66 hektara u industrijskoj zoni Hefei, i uložio 1,500 miliona Kineskih dolara da izgradi ANHUI industrijski park u 2004.godini. Kroz izgradnju industrijskog parka, ANHUI teži dobiti specijalizirano poduzeće grupe usmjereno na istraživanje i razvoj, proizvodnju i izvoz viličara, tehnološke opreme i skladišne oprema.

Cilj ANHUI-a je postati jedan od top deset proizvođača u svijetu industrije viličara i stvoriti prvorazredno svjetsko poduzeće. ANHUI također teži postati svjetski proizvođač za skladišnu opremu.

Vrhunska kvaliteta ugrađenih komponenata poznatih svjetskih proizvođača kao i najmoderniji pogoni za proizvodnju jamče Vam iznimno kvalitetan i pouzdan viličara po prihvatljivoj cijeni.

ANHUI viličari nude veliki izbor modela i priključnih uređaja za ispunjenje svih Vaših potreba na poslovnim manipulacije robom te jamče kvalitetu i pouzdanost.

 

ZA SVA DODATNA PITANJA I INFORMACIJE STOJIMO VAM RADO NA RASPOLAGANJU

IMAHT VILIČARI - VAŠ PARTNER

01/ 6555 144 - 098/ 363 533

Legetøj og BørnetøjTurtle